βιετναμ χάρτη ταξιδιού
Vietnam travel map
πληροφορίες ταξιδιού του Βιετνάμ
Ταξιδιωτικές ανασκοπήσεις

Σχετικά με εμάς

BudgetVietnamTour.com είναι μία από τις ταξιδιωτικές πύλες για τη λειτουργία μιας επαγγελματικής ομάδας στο VIETNAM SPIRIT TRAVEL. Προσπαθούμε να κάνουμε τις διακοπές σας στο Βιετνάμ πραγματικότητα

Η αποστολή μας είναι να κανονίσουμε τους ταξιδιώτες στο Βιετνάμ να δουν και να βιώσουν το πραγματικό Βιετνάμ, να μάθουν για την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, να συναντήσουν τους ανθρώπους, να απολαύσουν το νόστιμο φαγητό και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με την εμπειρία του χρόνου ζωής.

Στόχος μας είναι να ευχαριστούμε κάθε πελάτη, κάθε φορά, μέσα από εξαίρετες εξατομικευμένες υπηρεσίες, φανταστικά προϊόντα και καταπληκτικούς προορισμούς!

Οι online ταξιδιωτικοί σύμβουλοί μας θα είναι μαζί σας από το πρώτο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνική κλήση τη στιγμή που θα επιστρέψετε στην πατρίδα σας. Είμαστε αφιερωμένοι στην ικανοποίηση των επιθυμιών του πελάτη και, από τα σχόλια των πελατών μας, αξιολογούν συνεχώς τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.

Ειδικευόμαστε σε εξατομικευμένες και εξατομικευμένες εκδρομές για άτομα, οικογένειες, επαγγελματίες ταξιδιώτες και ομαδικά, μικρά και μεγάλα, σε όλο το Βιετνάμ σε λογικές τιμές.

Προσφέρουμε επίσης τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων για όλους τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στο Βιετνάμ όπως: Hanoi, Ho Chi Minh, Nha Trang,Phan Thiet, Hoi An, Hue, Phu Quoc...

Επιπλέον, οι υπηρεσίες που λαμβάνετε από εμάς περιλαμβάνουν υπηρεσίες μεταφοράς και κρατήσεις (συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων και των εκδηλώσεων, των διεθνών αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού και του Βιετνάμ και των κρουαζιέρων του ποταμού Halong Bay & Mekong River).

Προσφέρουμε διάφορα πακέτα περιοδείας στο Βιετνάμ που καλύπτουν τις περισσότερες περιοχές του Βιετνάμ και διευρύνουν τους προορισμούς μας στο Λάος και την Καμπότζη Προσφέρουμε πολλαπλές επιλογές για τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες στο Βιετνάμ, το Λάος ή την Καμπότζη.

Οι περισσότερες από τις εκδρομές μας είναι ιδιωτικές εκδρομές, οι οποίες σημαίνουν ότι η περιήγησή σας θα σχεδιαστεί ειδικά για εσάς και κάθε περιοδεία θα έχει δικό του ξεναγό και άδεια οδήγησης.

Κάθε πακέτο περιοδείας θα καλύπτει όλες τις εσωτερικές μεταφορές, τις κρατήσεις ξενοδοχείων και τους ιστότοπους που επισκέπτονται. Αν έχετε ειδικές απαιτήσεις, μπορείτε να προσαρμόσετε την περιήγησή σας και όλες οι διαβουλεύσεις είναι δωρεάν.

Δεν έχει σημασία τι είδους εκδρομές, μπορούμε να τα κανονίσουμε για εσάς με μεγάλη αποστολή και υπομονή. Με στόχο να επικεντρωθεί σε κάθε πελάτη ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι μετά το υπέροχο ταξίδι στο Βιετνάμ ολόψυχα, έχουμε πάρα πολλές ευχαριστίες και υψηλές επαίνους από τους πελάτες. Πολλοί άνθρωποι επιστρέφουν μαζί μας στην Ινδοκίνα ή μας παραπέμπουν στις οικογένειες και τους φίλους τους.

Ο ενθουσιώδης ξεναγός μας και οι ηγέτες περιοδείας είναι πεπειραμένοι και έμπειροι. Σας μεταφέρουν στα καλύτερα αξιοθέατα και αξιοθέατα σε άνετα οχήματα με ασφαλή οδηγούς.

Δουλεύουμε σκληρά για να προσφέρουμε στους πελάτες μας αξέχαστες διακοπές στο Βιετνάμ, το Λάος και την Καμπότζη.

φτηνές διακοπές στο βιετνάμ | φτηνό ταξιδιωτικό γραφείο στο Βιετνάμ | ταξίδι στο Βιετνάμ φτηνές τιμές

BUDGETVIETNAMTOUR.COM
Email: contact@budgetvietnamtour.com

 

 

 

Back to top