Om oss

BudgetVietnamTour.com er en av reiseportalene som drives av et profesjonelt team på VIETNAM SPIRIT TRAVEL. Vi prøver vårt beste for at drømmeferien til Vietnam ble sann

Vårt oppdrag er å legge til rette for at reisende i Vietnam kan se og oppleve det virkelige Vietnam, lære om vår historie, vår kultur, møte menneskene, nyte den velsmakende maten og komme hjem igjen med opplevelsen av levetid.

Vårt mål er å glede hver kunde, hver gang, gjennom enestående personlig service, fantastiske produkter og fantastiske destinasjoner!

Våre online reiseadvisører vil være med deg fra den aller første e-postmeldingen eller telefonsamtalen til det øyeblikket du kommer hjem. Vi er opptatt av å imøtekomme kundens ønsker og evaluerer kontinuerlig hvordan vi kan forbedre tjenesten vår fra tilbakemeldinger fra kunder.

Vi spesialiserer oss på skreddersydde og tilpassede turer for enkeltpersoner, familie, forretningsreisende og grupper, store og små, over hele Vietnam til fornuftige priser.

Vi tilbyr også de beste hotellprisene for alle populære turistmål i Vietnam som: Hanoi, Ho Chi Minh, Nha Trang, Phan Thiet, Hoi An, Hue, Phu Quoc ...

I tillegg inkluderer tjenestene du får fra oss overføringstjenester, og bookingtjenester (inkl. Aktiviteter og arrangementer, internasjonale og Vietnam innenlandske flybilletter, og Halong Bay & Mekong River Cruises).

Vi tilbyr forskjellige pakker i Vietnam som dekker de fleste områdene i Vietnam og utvider våre destinasjoner til Laos og Kambodsja. Vi tilbyr flere valg for reisebehovene dine i Vietnam, Laos eller Kambodsja.

De fleste av våre turer er private turer, noe som betyr at turen vil være designet spesielt for deg, og hver tur vil ha sin egen guide og lisensierte sjåfør.

Hver turpakke vil dekke alle innenlandske overføringer, hotellbestillinger og besøkte nettsteder. Hvis du har spesielle krav, kan du tilpasse turen, og alle konsultasjonene er gratis.

Uansett hva slags turer, kan vi arrangere dem for deg med stor utsendelse og tålmodighet. Vi tar for mange takk og høye ros fra kundene, og har som mål å fokusere på alle kunder glade og tilfredsstillende etter den fantastiske turen til Vietnam. Mange mennesker kommer tilbake til Indokina med oss ​​eller henviser oss til deres familier og venner.

Våre entusiastiske reiseleder og turledere er kunnskapsrike og erfarne. De tar deg med til de beste attraksjonene og severdighetene i komfortable kjøretøy med trygge sjåfører.

Vi jobber hardt for å gi våre kunder en uforglemmelig ferie til Vietnam, Laos og Kambodsja.

billig ferie i Vietnam | billig reisebyrå i Vietnam | reise i Vietnam billig pris

BUDGETVIETNAMTOUR.COM
Email: contact@budgetvietnamtour.com

 

 

 

Back to top