Om oss

BudgetVietnamTour.com är en av reseportalerna som drivs av ett professionellt team på VIETNAM SPIRIT TRAVEL. Vi försöker vårt bästa för att din drömlov till Vietnam skulle bli sann

Vårt uppdrag är att ordna för resenärer i Vietnam att se och uppleva det verkliga Vietnam, att lära sig om vår historia, vår kultur, träffa människorna, njuta av den goda maten och att återvända hem med livets upplevelse.

Vårt mål är att glädja varje kund varje gång genom enastående personlig service, fantastiska produkter och fantastiska destinationer!

Våra reserådgivare online kommer att vara med dig från det första e-postmeddelandet eller telefonsamtalet till det ögonblick du återvänder hem. Vi ägnar oss åt att möta kundens önskemål och utvärderar kontinuerligt hur vi kan förbättra vår service genom att återkalla från kunden.

Vi är specialiserade på skräddarsydda och skräddarsydda turer för individer, familj, affärsresenärer och grupper, stora och små, i hela Vietnam till rimliga priser.

Vi erbjuder också de bästa hotellpriserna för alla populära turistmål i Vietnam som: Hanoi, Ho Chi Minh, Nha Trang, Phan Thiet, Hoi An, Hue, Phu Quoc ...

Dessutom inkluderar de tjänster du får från oss överföringstjänster och bokningstjänster (inkl. Aktiviteter och evenemang, internationella och Vietnam inrikesflygbiljetter och Halong Bay & Mekong River Cruises).

Vi erbjuder olika paketresor i Vietnam som täcker de flesta områden i Vietnam och utökar våra destinationer till Laos och Kambodja. Vi erbjuder flera val för dina resebehov i Vietnam, Laos eller Kambodja.

De flesta av våra turer är privata turer vilket innebär att din turné kommer att utformas specifikt för dig och varje tur kommer att ha sin egen reseguide och licensierade förare.

Varje turnépaket täcker alla inhemska transfereringar, hotellbokningar och besökta webbplatser. Om du har några speciella krav kan du anpassa din turné, och alla konsultationer är gratis.

Oavsett vilken typ av turer, kan vi ordna dem för dig med stor sändning och tålamod. För att fokusera på varje kund lycklig och tillfredsställande efter den underbara resan till Vietnam helhjärtat har vi fått för många tack och höga beröm från kunder. Många kommer tillbaka till Indokina med oss ​​eller hänvisar oss till deras familjer och vänner.

Våra entusiastiska reseguider och turledare är kunniga och erfarna. De tar dig till de bästa attraktionerna och sevärdheterna i bekväma fordon med säkra förare.

Vi arbetar hårt för att ge våra kunder en oförglömlig semester till Vietnam, Laos och Kambodja.

billig semester i Vietnam | billigt resebyrå i Vietnam | resa i Vietnam billigt pris

BUDGETVIETNAMTOUR.COM
Email: contact@budgetvietnamtour.com

 

 

 

Back to top