Over ons

BudgetVietnamTour.com is een van de reisportalen die wordt beheerd door een professioneel team van VIETNAM SPIRIT TRAVEL. We doen ons best om uw droomvakantie naar Vietnam waar te maken

Onze missie is om ervoor te zorgen dat reizigers in Vietnam het echte Vietnam kunnen zien en ervaren, om te leren over onze geschiedenis, onze cultuur, de mensen te ontmoeten, te genieten van het smakelijke eten en om naar huis terug te keren met de ervaring van het leven.

Ons doel is om elke klant elke keer weer te verrassen door een uitstekende persoonlijke service, fantastische producten en fantastische bestemmingen!

Onze online reisadviseurs zijn vanaf het allereerste e-mailbericht of telefoontje tot het moment van thuiskomst aanwezig. We zijn toegewijd aan het voldoen aan de wensen van de klant en evalueren vanuit feedback van klanten voortdurend hoe we onze service kunnen verbeteren.

Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte en op maat gemaakte reizen voor individuen, familie, zakenreizigers en groepen, groot en klein, door heel Vietnam tegen redelijke prijzen.

We bieden ook de beste hoteltarieven voor alle populaire toeristische bestemmingen in Vietnam, zoals: Hanoi, Ho Chi Minh, Nha Trang, Phan Thiet, Hoi An, Hue, Phu Quoc ...

Bovendien omvatten de services die u van ons krijgt transferservices en boekingsservices (incl. Activiteiten en evenementen, internationale en Vietnamese binnenlandse vliegtickets en Halong Bay & Mekong River Cruises).

We bieden verschillende Vietnam-rondreizen aan die de meeste delen van Vietnam beslaan en onze bestemmingen uitbreiden naar Laos en Cambodja. We bieden meerdere keuzes voor uw reisbehoeften in Vietnam, Laos of Cambodja.

De meeste van onze tours zijn priv├ętours, wat betekent dat uw tour speciaal voor u wordt ontworpen en dat elke tour zijn eigen gids en chauffeur met licentie heeft.

Elk tourpakket omvat alle binnenlandse transfers, hotelboekingen en bezochte sites. Als u speciale wensen heeft, kunt u uw rondleiding aanpassen en zijn alle consultaties gratis.

Ongeacht het soort tours, we kunnen ze met veel plezier en geduld voor u regelen. Met het oog op een blije en bevredigende klant na elke geweldige reis naar Vietnam, hebben we te veel dank en veel lof gekregen van klanten. Veel mensen komen met ons terug naar Indochina of verwijzen ons door naar hun familie en vrienden.

Onze enthousiaste gids & reisleiders zijn deskundig en ervaren. Ze brengen u naar de beste attracties en bezienswaardigheden in comfortabele voertuigen met veilige chauffeurs.

We werken er hard aan om onze klanten een onvergetelijke vakantie te bezorgen in Vietnam, Laos en Cambodja.

goedkope vakantie in Vietnam | goedkoop reisbureau in vietnam | reizen in Vietnam goedkope prijs

BUDGETVIETNAMTOUR.COM
Email: contact@budgetvietnamtour.com

 

 

 

Back to top