VIETNAM MATKAKARTTA
Vietnam travel map
VIETNAM MATKUSTIETOJA
MATKAILIJOIDEN ARVOSTELU

Meistä

BudgetVietnamTour.com on yksi matkailuportaaleista, joita ammattitaitoinen joukkue ylläpitää Vietnam Spirit Travel -tapahtumassa. Yritämme parhaamme mukaan saadaksesi unelmalomat Vietnamista totta

Missiomme on järjestää Vietnamin matkustajia näkemään ja kokemaan todellinen Vietnam, oppimaan historiastamme, kulttuuristamme, tapaamaan ihmisiä, nauttimaan maukasta ruokaa ja palaamaan kotiin kokemuksen kautta elämästä.

Tavoitteenamme on ilahduttaa jokaista asiakasta joka kerta erinomaisen henkilökohtaisen palvelun, fantastisten tuotteiden ja uskomattomien kohteiden avulla!

Online-matkaneuvonantajamme ovat kanssasi ensimmäisestä sähköpostiviestistä tai puhelusta siihen päivään, kun palaat kotiin. Olemme omistautuneita vastaamaan asiakkaan toiveita ja arvioimme jatkuvasti asiakaspalautteen perusteella, kuinka voimme parantaa palvelumme.

Olemme erikoistuneet räätälöityihin matkoihin yksilöille, perheille, liikematkailijoille ja ryhmille, suurille ja pienille, kaikkialla Vietnamissa kohtuuhintaan.

Tarjoamme myös parhaat hotellihinnat kaikille suosituille turistikohteille Vietnamissa, kuten: Hanoi, Ho Chi Minh, Nha Trang, Phan Thiet, Hoi An, Hue, Phu Quoc ...

Lisäksi meiltä saamasi palvelut sisältävät kuljetuspalvelut ja varauspalvelut (mukaan lukien aktiviteetit ja tapahtumat, kansainväliset ja Vietnamin kotimaan lentoliput sekä Halong Bay & Mekong -joen risteilyt).

Tarjoamme erilaisia ​​Vietnam-matkapaketteja, jotka kattavat suurimman osan Vietnamin alueista, ja laajennamme kohteitamme Laosiin ja Kambodžaan. Tarjoamme useita vaihtoehtoja matkatarpeisiisi Vietnamissa, Laosissa tai Kambodžassa.

Suurin osa matkoistamme on yksityismatkoja, mikä tarkoittaa, että kiertue suunnitellaan erityisesti sinulle ja jokaisella kiertueella on oma opas ja lisensoitu kuljettaja.

Jokainen retkipaketti kattaa kaikki kotimaan siirrot, hotellivaraukset ja vieraillut sivustot. Jos sinulla on erityisvaatimuksia, voit mukauttaa kiertueesi ja kaikki neuvottelut ovat ilmaisia.

Riippumatta siitä, millaisia ​​retkiä meillä on, voimme järjestää ne sinulle hyvin lähettämällä ja kärsivällisesti. Pyrimme keskittymään kaikkiin asiakkaisiin, jotka ovat tyytyväisiä ja tyydyttäviä upean Vietnamin matkan jälkeen koko sydämestämme, joten olemme saaneet liian paljon kiitoksia ja suurta kiitosta asiakkailtamme. Monet ihmiset tulevat takaisin Indokiinalle kanssamme tai viittaavat perheidensä ja ystäviensä luo.

Innostunut matkaoppaamme ja matkanjärjestäjiemme ovat asiantuntevia ja kokeneita. He vievät sinut parhaisiin nähtävyyksiin ja nähtävyyksiin mukavilla ajoneuvoilla, joilla on turvalliset kuljettajat.

Pyrimme antamaan asiakkaillemme unohtumattoman loman Vietnamiin, Laosiin ja Kambodžaan.

vietnam alennettu matkustaa | halpa vietnam kiertue | vietnam halpa loma

BUDGETVIETNAMTOUR.COM
Email: contact@budgetvietnamtour.com

 

 

 

Back to top